Verzendkosten €2

Voor 16:00 besteld = volgende dag in huis!

Zendingen en retourzendingen

FOR INTERNATIONAL SHIPPING PLEASE GET IN TOUCH WITH US; INFO@FSHNBAR.NL

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via POSTnl met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via UPS Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze verpakkingen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Een artikel(en) ruilen 

Wil je een artikel ruilen, geen probleem! Neem eerst even contact op met onze klantenservice, dan reserveren wij het gewenste artikel. 

Retourneren van uw bestelling

De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening, hier wordt door FSHNbar geen restitutie op verleend, tenzij anders is overeengekomen. U dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden artikelen. Voorwaarde voor het daadwerkelijk gebruikmaken van uw herroepingsrecht is dat de betreffende artikelen deugdelijk verpakt, compleet, onbeschadigd, ongebruikt zijn en in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden samen met de pakbon. Indien beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van een ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, houdt FSHNbar zich het recht voor om een retourzending te weigeren.

Uw pakket dient geretourneerd te worden binnen 14 dagen na ontvangstdatum, u kunt kiezen voor een tegoedbon of terugbetaling.


Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.